Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez granica

Oni idu 'do kraja' za okoliš, bez cenzure

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski eko-aktivisti imaju čudan i krajnje nekonvencionalan recept za očuvanje okoliša.

Eko-aktivisti iz Britanije smislili su neobičan način promoviranja očuvanja čovjekove okoline te prikupljanja novca za svoje projekte.

Pročitajte i ovo Spremnici za odvajanje otpada - 2 Dobro gospodarenje Svaki otpad ima svoje mjesto u kanti: Dva grada to su dobro uvježbala, a građanima bi se to uskoro moglo i dobro isplatiti Ilustracija sve češći problem Pokušavate otvoriti bocu, ali čep se ne želi odvojiti? Pogledajte o čemu je riječ

>> Gol i osviješten: TV voditelj pozira na biciklu za zdrav okoliš

Oni su 'zvijezde' vlastitih porno-filmova, koje postavljaju na svoju web stranicu. Zainteresirani se moraju pretplatiti na njihovu web stranicu te dodatno platiti svaki video koji pogledaju, a njihov novac se onda prosljeđuje udrugama za očuvanje okoline.

Ta kontroverzna grupa se zove 'F*ck for Forest' (J****** za šume), ili skraćeno FFF, a osim stalnih članova koji snimaju filmiće za odrasle i na taj način skupljaju donacije, primaju i volontere koji također mogu snimiti film.

O toj neobičnoj grupi snimljen je dokumentarac, koji će narednih dana biti prikazan na BBC-ju.

'Golo ljudsko tijelo ovih dana se smatra uvredljivom slikom, ali prave uvrede su slike industrijalnog svijeta. Ne vidim zašto ne bismo svoja tijela iskoristili u dobre svrhe', rekao je Tommy Hol Ellingsen, koji je osnovao grupu prije gotovo deset godina, prenosi Guardian.

Nije otkrio koliko se filmova snima na mjesečnoj razini - za tu informaciju se mora pretplatiti na web stranicu - ali je rekao da FFF godišnje prikupi oko 100.000 funti za očuvanje okoliša.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene