Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Happy Feet' se uskoro vraća kući

Novi Zeland: Pingvin se oporavlja, uskoro će biti pušten u divljinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi kraljevski pingvin koji je preplivavši više od 3200 km, dolutao na Novi Zeland, oporavlja se od operacije i uskoro bi mogao biti pušten u divljinu.

Glasnogovornica zoološkog vrta u Wellingtonu izjavila je da se mali pingvin, kojeg su nazvali Happy Feet (prema istoimenom crtanom filmu iz 2006.) oporavlja, te je dobio 4,5 kg na težini. Smatraju da bi za koji tjedan mogao biti pušten u divljinu, prenosi Global Post.

Pročitajte i ovo Ilustracija Važan pomak Šuica poručila: ''Glasanje treba biti dopušteno i mladima od 16 i 17 godina'' Ilustracija Policija još vodi istragu Nakon optužbi o krađi u otmjenim trgovinama, zastupnica dala ostavku: "Podbacila sam, žao mi je"

'Happy Feet' se krajem lipnja pojavio na plaži Peka Peka na Novom Zelandu , a razbolio se jer je jeo pijesak, zamijenivši ga za snijeg, zbog čega mu je bila potrebna rehidracija i ispumpavanje želuca.

Ovaj tjedan je 'Happy Feet' zaplivao u ZOO-u po prvi put nakon što je stigao na Novi Zeland, a djelatnici su temperaturu vode prilagodili upravo njemu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene