Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sa 83 godine, Delores Viola pronašla je svoju sestru. Obje su, naime, bile u ranoj dobi posvojene.


Delores Viola iz Maplewooda u Minnesoti nije znala da je posvojena dok nije napunila 50 godina. sada sa 83 godine, pretraživala je Ancestry.com u pokušaju da pronađe informacije o svojoj prošlosti. 'Što sam starija to bih više voljela znati od tko sam', objasnila je WCSH-u.

Vezani članci Slika nije dostupna Nakon 40 godina konačno pronašao sestru…u susjedstvu Slika nije dostupna Šestero djece, četiri majke i jedan otac kojeg nitko od njih ne poznaje

Delores je otkrila davno izgubljenu sestru, 76-godišnju Betty Lou Overholser koja živi u Michiganu i organizirala je susret. Sestra joj je rekla da je majka na posvajanje dala još petero djece kada je umrla u 31. godini. 'Tek sam sada cijela osoba', rekla je Delores.

>> Dvije sestre sastale se nakon 68 godina

Internet je omogućio sve veći broj ovakvih susreta. U svibnju ove godine jedna je žena iz Teksasa pronašla svog davno izgubljenog brata, 50 godina nakon što je posvojena. 'Ne mogu ni objasniti koliko se ispunjeno osjećam. Tek sam sada potpuna osoba', rekla je novinarima.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.