Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Susret prošao u grljenju

Nije ni znala da je posvojena, a onda pronašla sestru nakon 70 godina razdvojenosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sa 83 godine, Delores Viola pronašla je svoju sestru. Obje su, naime, bile u ranoj dobi posvojene.

Delores Viola iz Maplewooda u Minnesoti nije znala da je posvojena dok nije napunila 50 godina. sada sa 83 godine, pretraživala je Ancestry.com u pokušaju da pronađe informacije o svojoj prošlosti. 'Što sam starija to bih više voljela znati od tko sam', objasnila je WCSH-u.

Pročitajte i ovo Dječak ubio roditelje i teško ranio sestru uhićen je Dječak ubio roditelje i teško ranio sestru pa zvao policiju i izmislio suludu priču Zoran Milanović i Ivan Anušić - 6 prethodnika nije volio VIDEO/FOTO Pogledajte kako je izgledao prvi službeni susret Milanovića i Anušića, nekoga su nazvali klošarom

Delores je otkrila davno izgubljenu sestru, 76-godišnju Betty Lou Overholser koja živi u Michiganu i organizirala je susret. Sestra joj je rekla da je majka na posvajanje dala još petero djece kada je umrla u 31. godini. 'Tek sam sada cijela osoba', rekla je Delores.

>> Dvije sestre sastale se nakon 68 godina

Internet je omogućio sve veći broj ovakvih susreta. U svibnju ove godine jedna je žena iz Teksasa pronašla svog davno izgubljenog brata, 50 godina nakon što je posvojena. 'Ne mogu ni objasniti koliko se ispunjeno osjećam. Tek sam sada potpuna osoba', rekla je novinarima.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene