Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Indijka Nagma podivljala je nakon što je nesuđeni mladoženja Jameel na vjenčanje zakasnio nevjerojatnih sedam sati pa je brže-bolje našla prvog muškarca i s njim stupila u brak.


Zakasniti nekoliko minuta na vlastito vjenčanje je neugodno, no oprostivo. Ali preko sedmosatnog kašnjenja na zakazanu ceremoniju izricanja sudbonosnog ''da'' nikako nije mogla prijeći Indijka Nagma koja je svog zaručnika Jameela nakon dugog čekanja jednostavno odlučila zamjeniti drugim.

>> Uspješan brak u tri riječi!

Vezani članci Nesuđena supruga (FOTO: Profimedia/Ilustracija) Sedamnaest mjeseci je planirala vjenčanje i na njega zakasnila, bijesni mladoženja prekinuo vezu Slika nije dostupna Ljubomorna ljubavnica upala na vjenčanje i usred ceremonije izazvala skandal

Bridal Guide piše da je strpljiva djevojka iz grada Ghaziabada čekala od 10:30 pa sve do 18 sati, no onda joj je prekipjelo pa je pod ruku uzela drugog muškaraca kojeg su joj roditelji odabrali među uzvanicima i, kud puklo da puklo, uplovila u bračnu luku.

Kada je Jameel konačno stigao na vjenčanje, uz činjenicu da je ostao bez nevjeste, morao se suočiti i s pobješnjelim rođacima bivše zaručnice koji su ga fizički napali. U sukob se na kraju umiješala i policija te rastavila posvađanu rodbinu s jedne i druge strane. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook