Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Živjeti kao kralj

Na Twitteru doznali ono što nikad nisu znali i sad traže još!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki novinari su na društvenim mrežama otkrili Saudijcima detalje o životu njihove kraljevske obitelji o kojoj su do sad vrlo malo znali. I sad traže još!

Barack Obama prošli je tjedan bio u službenom posjetu Saudijskoj Arabiji. S njim su u tu zemlju, dakako, stigli i brojni predstavnici sedme sile. Iako zaštitari kralja Abdulaha isprva nisu dopuštali pristup novinarima ipak im je bilo dozvoljeno snimati prvih 30 sekundi bilateralnog sastanka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Objava izvješća o napadima 9/11 KATASTROFA NA POMOLU? Saudijska Arabija otvoreno zaprijetila SAD-u Slika nije dostupna U Adenskom zaljevu Amerikanci spasili dvojicu saudijskih pilota, kralj zahvalio Obami

Neki su novinari, ni ne sluteći, Saudijcima otkrili vrlo rijedak uvid u život njihove kraljevske obitelji. Loristeći Twitter, danas vrlo raširen novinarski alat, postavljali su fotografije iz kraljevske palače pa su Saudijci tako doznali i da je palača doista optočena zlatom, te da njihov kralj, inače u devedesetim godinama života, diše uz pomoć boce s kisikom.

FOTO Lijepo je ovo vidjeti iza Baracka Obame

I dok su potezi ovih novinara kod dijela Saudijaca izazvali negodovanje, mnogi drugo poželjeli su još fotografija ne bi li dobili detaljniji uvid u život kraljevske obitelji o kojoj vrlo malo znaju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene