Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Pregovori su se isplatili'

FOTO Lijepo je ovo vidjeti iza Baracka Obame

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok je držao govor u Bruxellesu Obama je kadar dijelio s hrvatskom zastavom, a to su uočili i Vlada i Jadranka Kosor pa su fotografiju brzo podijelili na Twitteru.

Govor američkog predsjednik Baracka Obame u Bruxellesu, nakon sastanka s čelnicima Europske unije, na kratko je pao u drugi plan kada se iza njega pojavila hrvatska zastava. Hrvatsku trobojnicu koja se pojavila u kadru iza Obame uočili su i u Vladi pa su se brzo pohvalili na Twitteru.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik Sanja veliku Rusiju Dodik veličao osuđene ratne zločince: "Ne smijete ih zaboraviti samo zato jer je netko rekao da su oni izvršili zločin" Nositelj liste na EU izborima Karlo Ressler (Foto: Dnevnik.hr) Nije ga ni spomenuo Resslerov govor neodoljivo podsjetio na riječi bivšeg američkog predsjednika, pogledajte pa prosudite sami


I Jadranka Kosor na Twitteru je odlučila podijeliti kadar koji su dijelili američki predsjednik i hrvatska zastava uz poruku: 'I ova fotografija je dokaz da su se pregovori za ulazak u EU isplatili'.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene