Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarna nezgoda

Kinezu jegulja završila u anusu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kineski ribar upao je u tank pun jegulja i doživio bizarno iskustvo, koje ga je umalo stajalo života.

43-godišnji Li Chang sjedio je na rubu tanka s jeguljama, koje su bile spremne za kuhanje, no nespretni se Li poskliznuo i pao u tank. 'Pretpostavljam kako su se isprva uplašile, kad sam upao u tank. Nekolicina mi se uvukla pod hlače i uz nogu, a tada sam osjetio jednu kako mi ulazi u stražnjicu', opisao je Li, a prenosi The Sun.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uhićeno više stotina osoba Hrvatska policija sudjelovala u akciji zapljene 25 tona krijumčarenih jegulja: Poznati detalji međunarodne akcije Slika nije dostupna Duga 15 centimetara Dok je bio u spa centru jegulja mu ušla u penis

Bilo ga je sram pa je samo nastavio raditi, no bol je bila prevelika. Požalio se kolegema nakon čega se srušio na tlo u agoniji. Prebačen je u bolnicu u grad Guangzhou, na jugu Kine. Odmah je operiran, a zahvat je trajao čak pet sati. Li je zadobio teške unutarnje ozljede. 'Jegulja je ozbiljno ozlijedila pacijenta. Da nije stigao u bolnicu na vrijeme, vjerojatno bi umro. Ipak, očekujemo kako će se potpuno oporaviti', izjavio je glasnogovornik policije.

Jegulja koju su liječnici odstranili, široka je dva prsta, a duga poput podlaktice.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene