Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Duga 15 centimetara

Dok je bio u spa centru jegulja mu ušla u penis

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesretnom Kinezu su izvadili jegulju koja mu je ušla kroz penis i proputovala sve do mjehura.

Zhang Nan je bio u spa centru gdje je uživao u bazenu s jeguljama koje su trebale očistiti njegovu kožu. Postupak je sličan pedikuri s ribama. No, jedna vragolasta jegulja se uvukla tamo gdje nijednoj jegulji nije mjesto.

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu dijagnosticirana hernija Netanyahu ide na operaciju, vlast privremeno preuzima zamjenik premijera Morgan Ribeiro umrla je u Beogradu Operirala želudac Oglasio se turski kirurg čija je pacijentica nakon zahvata umrla u Srbiji, otkrio na što sumnja

Ležeći i sanjareći kako će ga životinjice pomladiti bar za deset godina, 56-godišnji Kinez je najednom osjetio oštru bol u genitalijama. Spustio je pogled i ugledao jegulju s paklenim naumom. 'Htio sam je zaustaviti, no bila je preskliska i odjednom je nestala u mom penisu', kazao je Zhang.

Pojurio je u bolnicu gdje su mu tijekom trosatne operacije uspjeli izvaditi jegulju dugačku 15,2 centimetra. Već je bila mrtva. Kirurg Jin Wang objasnio je da je muškarčeva uretra samo malo uža od jegulje te da je skliskost jegulje djelovala kao lubrikant pa je u tijelo ušla bez problema.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene