Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Htio se izvući

VIDEO 12 sati glumili da spavaju u automobilu kako bi izbjegli uhićenje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je pijani vozač u kineskoj provinciji Hebei pokušao izbjeći privođenje u policijsku postaju tako što je odglumio da spava i tako punih 12 sati.

27. svibnja oko 21 sat, prometna je policija u kineskom gradu Handanu pokušala zaustaviti jednog vozača, no on je brže bolje stisnuo gas i odjurio. Policija je krenula u potjeru i na prvom semaforu okružila automobila. U tom su trenu i vozač i suvozač odlučili 'odspavati', prenosi APTN.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..."

Zatvorili su prozore, zaključali vrata, spustili sjedala i 'zaspali' ne obazirući se na policajce koji su ih okružili.Uskoro se stvorio pravi prometni krkljanac jer su se stotine ljudi okupile oko automobila na semaforu kako bi pratili razvoj događaja.

Policija je odlučila odvući automobil s ceste na obližnje parkiralište, zajedno s dvije spavalice u njemu. Unatoč brojnim naporima da ih se probudi oni nisu oči otvorili ni u jednom trenu.

>> Novi HIT na Internetu: Policija ga privela, a on se raspjevao u marici!

Policija je nadzirala automobil sve do 9 sati idućeg jutra kada se vozač ipak odlučio probuditi. Priznao je da je noć ranije pobjegao jer se prestrašio, ali je poricao konzumiranje alkohola. No, krvnom pretragom pokazalo se da je i nakon 12-satnog sna u organizmu imao visoke količine alkohola.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene