Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ništa nisam skrivio'

Novi HIT na Internetu: Policija ga privela, a on se raspjevao u marici!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac pod vidnim utjecajem alkohola policajcima je u vozilu otpjevao jedan od najvećih hitova grupe Queen.

Kanadska je policija privela muškarca nepoznatog identiteta u alkoholiziranom stanju. Muškarac je prvo pokušavao uvjeriti policajce da nije učinio ništa loše, no onda je započeo sa svojom pričom, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru

'Nema veze. Sve je povezano s bratstvom ljudi na planeti Zemlji', rekao je. Kada je izostala reakcija policajaca, muškarac je nekoliko trenutaka sjedio u tišini, a onda je skinuo naočale, duboko uzdahnuo i počeo pjevati legendarnu pjesmu 'Bohemian Rapsody'.

Osim što je zapjevao, svirao je i 'zračnu gitaru', te je zabubnjao po zaštitnom staklu automobila, a onda se zapitao 'Je li ovo stvaran život? Ili je to samo fantazija?'

Nakon što su pristigli u postaju, policajci su mu dopustili da dovrši pjesmu, te su tek tada zamolili da se smiri. 'Fizičko nasilje mi je na dnu liste prioriteta', odgovorio im je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene