Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dječja autosjedalica, stara maska za Noć vještica, dječja dekica i iPhone dovoljni su da prolaznicima priskrbite šokantno popodne.


Jack Vale je američki komičar koji na YouTube-u ima svoj video kanal 'Skrivena kamera' - psine. I ovaj put se malo našalio na račun slučajnih prolaznika i sve naravno, snimio kamerom.

Vezani članci Hitna pomoć, ilustracija Tragedija kod Varaždina: Tijekom poroda kod kuće u Ivancu preminulo novorođenče Policija, ilustracija Otac preminule bebe završio na policiji: Napao suprugu, a ona prijetila socijalnim radnicama koje su došle na intervenciju

>> VIDEO: Kakav Jackass! Pogledajte ovo!

Stavio je staru masku za Noć vještica u dječju autosjedalicu i pokrio je dekicom. U autosjedalicu je stavio i iPhone koji je konstantno emitirao dječji plač. Potom je sjeo malo dalje na jednu klupu i čekao reakcije prolaznika. Sve je naravno, snimio. Pogledajte reakcije ljudi nakon što su maknuli dekicu i umjesto bebe ugledali glavu starca.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.