Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbližavanje s reptilima

Grljenje aligatora postalo pravi hit!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jeste li ikada poželjeli prići aligatoru i jednostavno ga - zagrliti?! Zahvaljujući luckastom stručnjaku za reptile Mikeu 'Gatormanu' Sturgillu sada možete i to.

Mike 'Gatorman' Sturgill, stručnjak za reptile koji je nedavno preselio iz Evergladesa u Tin City na Floridi odlučio je ljudima pružiti priliku da se zbliže s aligatorima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Važnost grljenja Zagrlite nekoga, danas je međunarodni dan zagrljaja Slika nije dostupna Video: Svizac u Jeleninom zagrljaju

>> Tinejdžer s ulovom života

>> 10-godišnjak na pecanju uhvatio aligatora, vezao ga i donio kući!

Lokalnom stanovništvu i turistima Gatorman naplaćuje 5 dolara za zagrle i slikaju se s jednim od njegovih kućnih ljubimaca.

Kako bi oni koji se odvaže na taj korak ipak bili sasvim sigurni aligatori za vrijeme grljenja nose nešto poput brnjice.

I gradske vlasti su bile malo skeptične prema Sturgillovoj zamisli pa su mu dozvolili da otvori ovaj neobičan posao tek nakon što je ugovorio osiguranje od odgovornosti u vrijednosti od milijun dolara.

Gatorman kaže kako u zagrljajima, suprotno mišljenju mnogih, uživaju i aligatori.

'Oni su pametniji od ljudi i uživaju u zagrljajima. Kada ih zagrlite oni se 'rastope' i uživaju u toplini tijela', kaže Mike.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene