Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Aligator od 4 metra

Tinejdžer s ulovom života

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tim Stroh je 19-godišnji student s Floride koji je ulovio ulov života, aligatora dugog preko četiri metra i teškog oko 400 kilograma.

Kad se mjestom proširila vijest o divovskom aligatoru koji kruži kanalom St. Lucy, Timova obitelj koja inače preparira životinje, nije dvojila ni časa. Krenuli su prema kanalu i ubrzo se oči u oči susreli sa životinjom.

Pročitajte i ovo Helikopter kod Karlovca Bizaran razlog FOTO Ukrajinski helikopter sletio je na njivu kod Karlovca: Na teren su odmah izašle sve sigurnosne službe Ilustracija Neobična krađa S radnog mjesta ukrala aligatora! Držala ga u kadi pet dana, za sve je kriv rođendan

Tim je šipkom privukao aligatora brodici i onda ga dokrajčio oružjem specijaliziranim za usmrćivanje aligatora i morskih pasa, a nalik je palici. Zatim su zabili harpun u tijelo i izvukli životinju na plovilo. 'Aligator je imao jak karakter, ali sam se odlično zabavio. Obitelj Stroh ima mnogo iskustva s lovom na aligatore, ali ovaj je dvostruko veći od njihovog kapitalca. Sad planiraju glavu životinje preparirati i staviti na zid Timove spavaće sobe, od kože s leđa će napraviti privjeske, od nogu lampe, a ostatak mesa će - pojesti, izvijestio je MSNBC.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene