Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mozak bye bye

Glupost je neuništiva: Par htio u more ogrnut u kaveze protiv morskih pasa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srećom po 'izumitelje', spasioc ih je primijetio na vrijeme i odgovorio od ideje da ulaze duboko u more.

Dvoje zasad neimenovanih Amerikanaca istaknuli su u nedjelju na obali Outer Banksa kandidaturu za najgluplji izum godine jer su htjeli u more ogrnuti u kaveze protiv morskih pasa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NEVJEROJATNO Na Visu se iznajmljuje vila čija terasa završava - u moru: Nude i privatnu plažu s mogućnosti veza za dvije jahte Morski pas - 3 Noćna mora na Korčuli Ušli u plićak, a kad tamo dva metra dugi modrulj. Stručnjak iz pulskog akvarija objašnjava jesu li morski psi opasni ili samo na lošem glasu

Srećom po njih, na vrijeme ih je ugledao spasioc koji ih je zaustavio, odnosno koji ih je zamolio da ostanu u vodi isključivo do koljena kako se pri većoj dubini ne bi dogodilo neko zlo i njihovi 'štitovi' postali smrtonosna zamka.

Majka surfera Micha Fanninga, gledala u prijenosu uživo kako ga napada morski pas

Naime, unatoč tome što su 'izumitelji' kaveze izradili od PVC-a i metalnih vijaka, nije nemoguće zamisliti scenarije u kojima su ih mogli stajati života, da njihovu neučinkovitost i ne spominjemo. 

Pogledajte u čemu su to njih dvoje zamislili plivati uplašeni time što je ovog ljeta duž obale Sjeverne Karoline zabilježeno osam napada psina na ljude.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene