Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imao sreću

Deodorant ga umalo ubio nakon sprejanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prestravljeni Darren Palmer bio je na korak od smrti, zbog alergijske reakcije uzrokovane deodorantom u spreju.

Taj 36-godišnjak posprejao se i već nakon par sekundi osjetio kako nešto ne valja te brzo skočio pod tuš, kako bi deodorant isprao sa sebe, no bilo je prekasno i on je izgubio svijest. Liječnici su kasnije ustanovili kako je pao u anafilaktički šok, a u kupaonici ga je na izdisaju pronašla 34-godišnja supruga Joanne, koja je u panici nazvala hitnu pomoć.

Pročitajte i ovo Maskirani napadač u Zadru napadnut SDP-ovac Policija još traga za maskiranim muškarcem u Zadru: "Razlog može biti samo jedan" U Maksimirskoj se tijekom radova urušio zid Novi incident FOTO Drama u Zagrebu: U Maksimirskoj se urušio zid

>> Sjedeći na WC-u digao kupaonicu u zrak

Prije nego li su ga prevezli u bolnicu, djelatnici hitne pomoći, otvorili su mu dišne puteve te ga nakon toga hitno prebacili u bolnicu. 'Koristim Lynx sprejeve već godinama i dosad nisam imao nikakvih problema. Reagirao sam samo na ovaj novi. ne znam što točno ima u sebi, ali sam očito alergičan na njega', zaključio je Darren, prenosi Daily Mirror. Liječnici vjeruju kako je riječ o nekoj rijetkoj vrsti alergije, a proizvođač spreja obećao je kako će pokrenuti punu istragu oko incidenta.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene