Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ranije istraživanja su pokazala da se broj žrtava iz godine u godinu povećava.


Premda stručnjaci iz prilike u priliku glasno upozoravaju koliko je opasna zaokupljenost mobitelom, osobito u prometu, čini se da dio ljudi i dalje ne sluša.

Vezani članci Mario Gazić, predsjednik Komore medicinskih sestara i tehničara Sve je više mladih pacijenata bez ikakvih drugih bolesti: "Neki ne mogu napraviti tri koraka od svog kreveta" Zlostavljanje računala - 11 Odvratno! Nemarom potpuno uništili računala i mobitele, pogledajte ovaj kaos

Njihovi savjeti nisu doprli niti do ove Kineskinje, koja je ostala mokra do gole kože jer nije vidjela da je noge vode ravno u fontanu.

I dok iz snimke nije jasno je li zbog nezgode morala potražiti liječničku pomoć, vrijedi se prisjetiti da je 2010. godine više od 1500 pješaka diljem Sjedinjenih Američkih Država završilo u bolnicama upravo zato što nisu pazili gdje su gazili.

Tako je barem bilo rečeno u studiji koju su izradili istraživači sa Sveučilišta u Ohiju, a u kojoj je ujedno bilo istaknuto da se broj ozlijeđenih pješaka u odnosu na 2005. usedmerostručio!