Obavijesti Video Pretražite Navigacija

7 Besplatnih savjeta kako koristiti računalo i očuvati vid

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poznati ruski znanstvenik Viktor Medvedev pripremio je Program s uputama kako koristiti računalo bez da vam ono pokvari vid.

U suradnji sa Viktor Medvedevom donosimo vam Program s uputama za sve korisnike računala gdje je detaljno opisano kako se ispravno služiti računalom bez da vam ono pokvari vid.

Pročitajte i ovo S oštrim vidom raspoznajete jabuku od antistres loptice Događa li se to i vama? 5 neugodnih situacija nakon kojih ćete željeti imati oštar vid Premijer Plenković s mađarskim premijerom Orbanom našao se u Opatiji (Foto: Dnevnik.hr) Javnost doznala od mađarske vlade Premijer Plenković o neformalnom susretu s Viktorom Orbanom: "Ništa nije zatajeno"

Naime, pretjerano gledanje u monitor računala glavni je uzrok kvarenja vida kod mlade i starije populacije kako u svijetu tako i u Hrvatskoj. Zbog ograničenog pokreta očiju mišići koji okružuju oko se jednostavno ulijene i nakon nekog vremena dolazi do slabije mogućnosti fokusiranja.

Da bi to spriječili potrebno je znati i usvojiti nekoliko jednostavnih pravila i redovno ih se pridržavati. Ovim putem autor je odlučio sa vama potpuno besplatno podijeliti 7 savjeta koji će svakom korisniku računala biti zlata vrijedni! Vrijednost ovog Programa je 147,00 kn a danas ga možete preuzeti potpuno besplatno!

Besplatno preuzmite svojih 7 savjeta kako koristiti računalo i očuvati vid.
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene