Kaufland donacija djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi
Kaufland donacija djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi Foto: PR

Kaufland djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi u svim domovima diljem Hrvatske poklanja namirnice za božićni ručak i prikladne poklone – sve u vrijednosti od 250.000 kuna.


Nalazimo se pred novim izazovima koje je pred nas stavila epidemija i upravo zbog toga ovog Božića iznimno je važno misliti na ugrožene u zajednici – djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi koja će blagdan dočekati u jednom od dječjih domova diljem Hrvatske.

Trgovački lanac Kaufland iz tog je razloga pokrenuo donaciju u proizvodima u vrijednosti od ukupno 250.000 kuna za radostan Božić malih štićenika svih domova za djecu u Hrvatskoj. Cilj ove donacije je djeci uljepšati božićne blagdane tako da svako dijete ima osiguran božićni ručak i poklon koji će ga razveseliti.

„Uvijek nam je važno zadovoljstvo naših kupaca, ali koristimo i svaku priliku da pomognemo lokalnoj zajednici te posebnu pažnju posvećujemo najmlađima. Mnoga djeca nažalost nemaju priliku odrastati u toplom obiteljskom domu i njihove sudbine ovise o divnim odgojiteljima i skrbnicima, ali i o svima nama, zajednici. Nadamo se da će naš doprinos izmamiti osmjehe na dječja lica“, izjavila je Marija Franić, voditeljica Korporativnih komunikacija Kauflanda.

Kaufland donacija djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi
Kaufland donacija djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi (Foto: PR)

Kaufland koristi svaku priliku da pomogne zajednici u kojoj posluje, a o tome svjedoče i projekti poput Kaufland škole voća i povrća u okviru kojeg Kaufland već četvrtu godinu zaredom partnerskim školama diljem Hrvatske donira svježe voće i povrće, ali i dugogodišnja suradnja s UNICEF-om Hrvatska čiju utrku Mliječna staza već tradicionalno podržava kao glavni sponzor.