Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Raspisani za 4.prosinca

Hoćete li izaći na izbore?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Ivo Josipović jučer je raspisao izbore za 4. prosinca.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI I U DNEVNIKU NOVE TV U 19:15 SATI.

Pročitajte i ovo Srna Bijuk - 1 Nema nastave Birališta u školama spremna: Za njih je srijeda nova nedjelja pa nema fizike, hrvatskog, povijesti... Ilustracija Parlamentarni izbori Neki Hrvati već danas izlaze na birališta

Zahuktava se predizborna kampanja i kreće odlučna borba za birače. Prema istraživanjima Kukuriku koalicija ima čak i dvostruku prednost pred HDZ-om, a proširenje istrage na stranku kao pravnu osobu te sudsko blokiranje dijela imovine dodatni su uteg za HDZ.

Ipak, Radimir Čačić, jedan od čelnika Kukuriku koalicije, izjavio je kako se ne slaže s tvrdnjom mnogih koji predviđaju sigurnu i uvjerljivu pobjedu te koalicije jer je moguća homogenizacija HDZ-ovih birača. Predsjednica HDZ-a i premijerka danas je izjavila da još ništa nije gotovo i da će HDZ zaprepastiti rezultatom na izborima.

Programi, kojima stranke nude svoje viđenje gospodarskih problema i njihovog rješenja, već su prezentirani javnosti. Mnogi su već odlučili za koga će glasovati, dok će neki odluku tek donijeti. No, uvijek postoji dio građana koji 'važu' izaći li uopće na izbore ili ne.

Izbori su pred vratima - hoćete li izaći na birališta?

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene