Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pobjegla u majčinu kuću

Stravično ubojstvo muža: Odrezala mu penis i zabila nož u očnu jabučicu, pronašla ga je šogorica

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Uhićena je žena nakon što je u Argentini ubila svog muža. Odrezala mu je penis i zabila nož u očnu jabučicu. Par ima petogodišnjeg sina, a zajedno su bili više od desetljeća.

Žena je optužena da je svom mužu odrezala penis i ostavila nož zabijen u očnu jabučicu. Ubodne rane imao je po cijelom tijelu. Od ozljeda je preminuo.

Psihologinja Florencia Amado Cattaneo uhićena je i poslana na psihijatrijsku procjenu. Proglasi li se neuračunljivom, neće joj se suditi, tvrde istražitelji i tužiteljstvo.

Tijelo Pedra Federica Zaratea navodno je pronađeno u stanu u Altos de San Lorenzu. Njegova supruga pobjegla je taksijem u majčinu kuću s krvavim rukama, prema riječima njezine sestre.

Pročitajte i ovo Ilustracija ubio je dečko Majka troje djece u 9. mjesecu trudnoće ubijena na parkiralištu, beba se bori za život: "Mozak mu je oštećen"

Tijelo 50-godišnjeg supruga pronašla je njegova šogorica na krevetu u stanu u kojem je živio sa suprugom i petogodišnjim sinom, piše Daily Mail.

Susjedi su rekli lokalnim medijima kako je par bio zajedno više od desetljeća. Žrtva je bio trubač i glazbeni producent.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene