Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images

Kylu O'Neal ubio je zaručnik ispred skladišta tvrtke u kojoj je radila. Bila je u devetom mjesecu trudnoće, a beba se sada bori za život jer ima teška oštećenja mozga.


Obitelj iz Minneapolisa bori se s nezamislivom tragedijom. Njihova kći Kyla O'Neal (31) ubijena je iz vatrenog oružja samo nekoliko dana prije nego što je trebala roditi dječaka.

Liječnici su je morali poroditi prije vremena, novorođenče je preživjelo, no Kyla je preminula.

"Potreban mi je da izdržim sve ovo", rekla je Katina O'Neal, Kylina majka. "Želim da preživi. Ne mogu ih izgubiti oboje, ne sada."

Ilustracija Kyla O'Neal i zaručnik Foto: Screenshot

Policija je navela kako je Kylu O'Neal upucao dečko na parkiralištu Amazonova skladišta u Lakevilleu. Umrla je u bolnici u kojoj je rođen njezin sin Messiah.

"Izgubio je puno kisika tako da mu mozak trenutačno ne funkcionira", rekla je Katina. "Molim se. Bog ima posljednju riječ pa se nadam da će uslišiti moje molitve."

Kyla je imala još troje djece od deset, sedam i dvije godine.

"Sve o čemu je ikada razmišljala bilo je stvoriti život za sebe i svoju djecu.

Brian Walshe Cure mračne tajne supruga nestale Ane Walshe: Otac ga je razbaštinio, a nakon očeve smrti odlučio mu se osvetiti

Radovala se još jednom djetetu. Nije zaslužila ovo što joj se dogodilo, imala je svijetlu budućnost", rekla je Katina.

Policija kaže da je Kylin zaručnik, otac novorođenog Messije i još jedne kćeri, bio s Kylom kada su policajci odgovorili na poziv 911.

"Razgovarao je s policijskim službenicima i surađivao. Trenutačno je u pritvoru u zatvoru okruga Dakota pod optužbom za ubojstvo drugog stupnja", navode u policiji.

Katina kaže da je Kyla prekinula vezu s dečkom nekoliko sati prije nego što je umrla.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju