Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Parizu

Užas na željezničkoj stanici: Sumanuti muškarac nožem izbo šestero ljudi, policija pucala u napadača

Usred Pariza u srijedu ujutro muškarac je nožem napao građane koji su čekali jutarnji vlak. Izbo je šest osoba prije nego što je svladan. U akciji je ozlijeđen i jedan policajac.

Francuska policija uspjela je uhvatiti pomahnitalog muškarca koji je usred Pariza nožem nasumično napadao građane. Napad se dogodio u rano jutro, u 6:45, na pariškoj željezničkoj postaji Gare du Nord, a muškarac je uspio ozlijediti šestero ljudi prije nego što je svladan.

Policija je u osumnjičenika isplila tri hica prije no što su ga uhitili. Trenutno se nalazi na intenzivnom odjelu u bolnici, a u akciji policije ozlijeđen je i jedan granični policajac, javljaju francuski mediji

Ozlijeđenim građanima pomoć je pružena na licu mjesta, petero ih ima lakše ozljede, dok jedan ima težu ozljedu lopatice, javlja francuski BFMTV.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U ZEMUNU Stravičan zločin u staračkom domu u susjedstvu: Muškarac (89) drugog korisnika nasmrt pretukao mobitelom

Pročitajte i ovo Ubojstvo u Kozari putevima - 5 IMA TEŠKE OZLJEDE MOZGA Neurokirurg o stanju žene napadnute sjekirom u Zagrebu: "U jedinici je intenzivnog liječenja"

Prema dosadašnjim informacijama, napadač je imao manji nož, a motiv napada još uvijek se istražuje.

Francuski ministar unutarnjih poslova Gérald Darmanin izvijestio je na Twitteru o "učinkovitoj i hrabroj reakciji" policije.

 

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene