Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Revolucionaran izum

Dugo sjedite na poslu, biste li voljeli imati ovakav stol?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Budući da je nekoliko studija pokazalo kako je dugo sjedenje za stolom povećava rizik od prerane smrti, bivši Appleov inženjer osmislio je način kako doskočiti poslu koji zahtjeva višesatno sjedenje za stolom.

Dok sjedimo, većinu našeg radnog dana, suočavamo se s ozbiljnim zdravstvenim rizicima, od pretilosti, srčanih bolesti do problema s kralješnicom. Stoga su osmišljeni stolovi koji se prilagođavaju visini: stojite dok radite, a uz to trošite kalorije - Stir Kinetic Desk, objavio je USA Today.

Pročitajte i ovo Kako napisati motivacijsko pismo, ilustracija ovo morate znati Kako napisati motivacijsko pismo? Jednu stvar nikako ne smijete napraviti McDonald's Nude više poslova McDonald’s traži desetke radnika diljem Hrvatske: Objavili iznose plaća i nagrada

VIDEO Kupili stol preko interneta pa u ladici pronašli 98 tisuća dolara!

Novi izum ima ugrađen motor pomoću kojeg se stol diže i spušta, tjeravši vas da ustanete ili sjednete. Ne samo da vas stol sam obavještava o tome kada predugo sjedite, već se i sam podiže samo jednim pritiskom na touch screen. Stol Stir broji kalorije koje ste potrošili samo time što stojite za njim, a cijena mu je 3.890 dolara (oko 22.000 kuna).

Stol je dizajnirao JP Labrosse, bivši Appleov inženjer koji je radio na prvom iPodu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene