Jovan Veselinović
Jovan Veselinović Foto: Facebook

Tijelo Jovana Veselinovića (18), maturanta Umjetničke škole u Nišu pronađeno je jutros u ulici Branka Krsmanovića u Nišu.


"Policija mi je javila da je naš Jovan nastradao pod još neutvrđenim okolnostima . Ne znamo je li riječ o nesretnom slučaju ili ubojstvu. Obdukcija će dati odgovore", izjavila je njegova majka Milica Cvetković za Novosti.

Vezani članci Cjepivo protiv koronavirusa, ilustracija Problemi u regiji: U Srbiji više od 4000 novozaraženih, znatan rast i u BiH. Sloveniji nedostaje cjepiva Vučić nakon posjeta Sarajevu Vučić nakon donacije cjepiva omastio brk: ''Najbolje okrepljenje pred povratak u Beograd, obožavam sarajevske ćevape''

Policija je tek potvrdila pronalazak tijela muške osobe i da je u tijeku očevid. Nagađa se kako je mladić skočio sa zgrade koja je u izgradnji, no još uvijek nema službenih potvrda. 

Jovan je nestao 17. siječnja.

Posljednji put viđen je na Bulevaru Nemanjića oko 23 sata, nakon čega mu se gubi svaki trag.  Posljednji put javio se majci oko 23 sata i rekao da je krenuo kući, a bio je kod prijatelja.