Aleksandar Vučić (Foto: AFP)
Aleksandar Vučić (Foto: AFP) Foto: Afp

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić objavio je na društvenim mrežama da se vratio na posao nakon dvodnevne zdravstvene krize uzrokovane problemima sa srcem.


Aleksandar Vučić od petka do ponedjeljka bio je hospitaliziran na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) jer je, po riječima ministra zdravstva Zlatibora Lončara, bio "životno ugrožen" zbog problema sa srcem.

Vezani članci Autobusna nesreća, očevid, ilustracija (Foto: Arhiva/Dusko Jaramaz/PIXSELL) 15 ljudi ozlijeđeno u prevrtanju autobusa u Srbiji, dvoje ima teške ozljede Aleksandar Vučić na predstavljanju novih helikoptera (Foto: Srdjan Ilić/PIXSELL) - 3 Vučić zadovoljan šopingom: "Jasno vam je zašto ih zovu vražjim kočijama"

Lončar je danas izjavio da je Vučićevo pogoršano zdravstveno stanje posljedica nagomilanog umora i izloženosti poslu. Liječnici su preporučili da promijeni način života i redovito uzima terapiju.

Ministar nije propustio reći da je Vučić ugrozio zdravlje jer je radio puno, pritom ne misleći na sebe, nego na Srbiju. (Hina)