Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mamina frendica

VIDEO: Zavela maloljetnog susjeda i rodila mu kćer

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Debra Tapia iz Santa Ane u Kaliforniji optužena je zbog seksa s 15-godišnjim susjedom, kojem je rodila kćer. Nedolično ponašanje policiji je prijavila dječakova majka.

Okružni tužitelj Robert Mestman kaže da je 38-godišnja majka troje djece otpužena po šest točaka, dvije za seks s maloljetnom osobom, dvije za navođenje maloljetne osobe na seks te dvije za oralni seks s osobom mlađom od 16 godina.

Pročitajte i ovo Snijeg u Kaliforniji - 1 Ekstremno vrijeme VIDEO/FOTO Mećava paralizirala dio SAD-a: Deseci tisuća ostali bez struje, građani upozoreni na opasnost od lavina Preplašena djevojčica U garažama i stanovima Strava u Austriji: 17 maloljetnika mjesecima seksualno zlostavljalo djevojčicu (12)

Debra je u braku i majka je troje djece, starih od 7 do 17 godina. Njezina veza s maloljetnim susjedom trajala je od veljače do studenog prošle godine, a tijekom tog vremena su vodili ljubav barem dva puta tjedno. Debra je u međuvremenu ostala u drugom stanju te je rodila djevojčicu, za koju je DNK-testom utvrđeno da joj je otac upravo dječak iz susjedstva.

Ona je bila prijateljica njegove obitelji, a dječaka, kojeg poznaje čitav njegov život, često puta je kasno noću pozivala u svoju kuću, u kojoj živi još ljudi. Okružni tužitelj kaže da je djevojčicu rodila 21. studenog 2008.

Dječakova majka je postala sumnjičava nakon što je pronašla rukom pisane lascivne poruke koje su izmjenjivali. 'Pozvala ga je na red', a on je priznao da je u vezi sa susjedom.

Bude li osuđena, u zatvoru bi mogla provesti sedam godina i osam mjeseci, a iz pritvora je izašla nakon što je njezin suprug platio 100.000 dolara jamčevine, kako bi se vratila kući i nastavila brinuti za djevojčicu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene