Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odvratno buđenje

VIDEO Smrznuti ljudski izmet pao s neba i uništio joj kupaonicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna Britanka i njezino dvoje djece imali su veliku sreću kada je u subotu ujutro krov njihove kuće na kotačima probio komad smrznutog ljudskog izmeta promjera oko pola metra, koji je očito pao s nekog aviona.

Caroline Gray, 52-godišnja vlasnica restorana, mislila je da je netko provalio u kuću kada ju je probudila 'eksplozija' koju je, kako je utvrdila, uzrokovao komad smrznutog ljudskog izmeta, koji je najvjerojatnije pao s jednog od brojnih zrakoplova koji prelijeću njezinu kuću u mjestu Pattingham, smještenu u blizini aerodroma, piše Mirror.

Komad smeđe i žućkaste boje probio je krov u kupaonici, a potom i pod kuće. Mali komadići zaleđenog 'materijala' prekrivali su cijeli pod kupaonice, a veći komad pronašla je na zemlji, ispod rupe koju je napravio u podu.

>> VIDEO Plesali Harlem shake u avionu, a nisu ni znali da ga tako mogu srušiti...

Taj komad Caroline sada čuva u frižideru!

Glasnogovornik civilnog zrakoplovstva izjavio je da je vjerojatno došlo do curenja sadržaja na nekom od zrakoplova, koji se potom smrznuo i otpao. Dodao je da se takve stvari događaju 'tu i tamo', iako rijetko. 'Pri curenju se tekućina smrzne na velikim visinama, a kada zrakoplov počne sa slijetanjem, dolazi do zagrijavanja i smrznuti komad otpadne', rekao je.

Dodao je da mogu biti tri 'izvora' iz kojih može iscuriti tekućina iz zrakoplova - iz toaleta, iz sustava klima-uređaja i sustava u kojem kola tekuća voda.

Jedan umirovljenik iz Bristola bio je ozlijeđen u sličnoj situaciji 2009. godine, kada je s neba tresnuo komad leda sa zrakoplova veličine grejpfruta u vrt u kojem se umirovljenik odmarao.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene