Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Hackeri napali stranicu talijanske vlade

VIDEO: Policija se sukobila s prosvjednicima ispred Berlusconijeve vile

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanska policija se sukobila s prosvjednicima koji su prosvjedovali protiv premijera Silvia Berlusconija.

Sukob se dogodio ispred Berlusconijeve vile u Milanu. Nakon što su cijeli dan održavali mirne prosvjede, sukob se dogodio nakon što je skupina prosvjednika pokušala probiti policijski kordon. Uslijedilo je nekoliko fizičkih sukoba, a nekoliko prosvjednika je ozlijeđeno i uhićeno.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Govorio i o obnovi Plenković poslao poruku BiH pa poručio: "Naša flota jedna je od najvažnijih na Mediteranu" Ministri - 4 U obilasku države HDZ-ovi ministri se rastrčali po cijeloj Hrvatskoj, ali tvrde da nisu u kampanji: "To su redovne aktivnosti"

>> Talijanske žene traže Berlusconijevu ostavku

>> Lijepa Ruby tvrdi da joj je Berlusconi dao novac

Paralelno s ovim prosvjedom, skupina talijanskih hackera koji se kriju iza imena Anonymus Italy je 'srušila' službene stranice talijanske Vlade. Na stranici www.governo.it tako je osvanuo proglas kojim se zahtijeva internetska sloboda, pravda, suzbijanje organiziranog kriminala i slobodu za medije. Posebni zahtjev je upućen za procesuiranje maloljetne prostitucije, a što je vezano uz posljednji seksualni skandal premijera Berlusconija i plesačice Ruby.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene