Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimka iz banke

VIDEO Kako je samo s leđa iznenadio pljačkaša!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznato lice naoružano vatrenim oružjem spriječeno je u utorak u pokušaju pljačke jedne poslovnice banke u Sarajevu, javlja Anadolu Agency (AA).

Maskirani razbojnik, čiji identitet zasad nije otkriven, ušao je oko podneva u prostorije poslovnice banke te prijeteći vatrenim oružjem jednoj od zaposlenica, pokušao nasilno otuđiti veću količinu novca, piše 24sata.info.

Zaštitar Haris Žunić, u trenutku dok je napadač bio okrenut prema pultu iza kojeg su se zaposlenice u panici pokušale sakriti, prišao mu je iza leđa, a zatim ga uspio savladati.

Pročitajte i ovo Požar trgovačkog centra u Sarajevu - 6 Vatrogasci na terenu VIDEO/FOTO Gori trgovački centar u Sarajevu: Vatra zahvatila i hotel, čule se eksplozije Ilustracija Policija ih traži Braća ubojice (13) i (11) ponovno haraju susjednom državom: Nisu prošla 24 sata od posljednjeg uhićenja, maloljetnici opet pobjegli

Opljačkana poslovnica pošte u Zagrebu, razbojnici pobjegli s novcem!

Zaštitar je i sam lakše povrijeđen, a napadač je, nakon kraćeg fizičkog obračuna, uspio pobjeći iz ruku zaštitara. Ostavio je pištolj za koji je utvrđeno da je oružje u ispravnom stanju.

Pripadnici policije izvršili su očevid na mjestu događaja i tragaju za počiniocem.

Direktor banke je izjavio kako je ponosan na zaštitara koji je uspio spriječiti pljačku i moguću eskalaciju nasilja.

Dodao je kako će zaštitaru biti uplaćena jedna mjesečna plaća više kako bi bio nagrađen za svoje hrabro djelo. Ista poslovnica te banke bila je na meti pljačkaša i 2009. godine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene