Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Nije riječ o terorizmu''

VIDEO Izbio veliki požar na željezničkom nadvožnjaku u Londonu: ''Zatvorene su ceste. Savjetuje se izbjegavati to područje''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Veliki požar izbio je u ponedjeljak na željezničkom nadvožnjaku pored postaje Elephant and Castle u južnom Londonu, a plamen i pramenovi crnog dima dižu se visoko u nebo iznad glavnog grada.

Policija je rekla da incident nije povezan s terorom. Nema neposrednih izvješća da je netko ozlijeđen. Londonski vatrogasci priopćili su kako se 10 vatrogasnih vozila i 70 vatrogasaca bori s požarom zbog kojeg su vlakovi preusmjereni.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Apokaliptične scene Nevjerojatni prizori iz Rusije: Avenija u Moskvi pretvorena u jezero, ali neki se unatoč tome - kupaju

Pročitajte i ovo Požar brodice u Biogradu - 5 Uzrok tehnički kvar VIDEO Buktinja na moru: Zapalila se brodica kod Biograda, posada se uspjela spasiti - "Prva vatra je primijećena iz područja strojarnice"

"Zatvorene su ceste i ljudima se savjetuje da izbjegavaju to područje i drže zatvorene prozore i vrata", rekli su iz vatrogasne postrojbe.

 

Videosnimke koje je objavila vatrogasna postrojba prikazuju kako se crni dim uzdiže visoko u nebo te da vatrena kugla izbija iz nadsvođenog prolaza.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene