Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Apokaliptične scene

Nevjerojatni prizori iz Rusije: Avenija u Moskvi pretvorena u jezero, ali neki se unatoč tome - kupaju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što se Moskva tijekom vikenda pržila na 36 stupnjeva, u ponedjeljak poslijepodne suočila se s poplavom zbog koje je nastao velik zastoj prometa. Osim poplave, zbog jakog vjetra srušeni su krovovi, ali i kran, zbog kojeg je izbio požar.

Nakon vrućine od 36 stupnjeva, Moskvu je u ponedjeljak poslijepodne zahvatilo nevrijeme koje je uzrokovalo poplavu. Zbog toga je nastao kolaps prometa. Jedna od glavnih prometnica glavnog grada, avenija Vernadsky, izgleda kao jezero. Cesta je za automobile postala neprohodna.

No poplava nije zaustavila stanovnike da zaplivaju u vodi.

 

Na metro stanici Yasenevo, na jugu grada, voda se slijevala niz stepenice i poplavila je ulaz, zbog čega je zatvorena. U blizini je trgovački centar pretvoren u vodopad, a kupcima je voda padala sa stropa. Neposredno ispred grada, jak vjetar je uništio gotovo sve pred sobom, čak je srušio kran na gradilištu, piše RT.

 

 

 

U Ščelkovu, istočno od Moskve, grom je udario u trafostanicu u stambenom naselju, zbog čega je izbio požar.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović u posjetu poplavljenom području Nasmijao sve u pratnji VIDEO Milanović obilazio mjesto stradalo u poplavi, pričao s bakicom, a onda ispalio šalu na svoj račun: "Moram paziti što pričam"

Pročitajte i ovo Poplava u Splitu zbog puknute cijevi - 4 Pukla cijev Bujica u Splitu: "Prije dvije godine bio je isti slučaj. Samo su to popravili i otišli, više nikad nisu pogledali cijevi"

U ulici Pravda, u sjevernom predgrađu, zbog jakog vjetra se krov zgrade srušio na ulicu, a otpad je letio na automobile.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene