Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija blokirala ulaze

VIDEO/FOTO Snimke s deponija na kojem se traži tijelo ubijene Danke Ilić

Aktualno Galerija Deponij na kojem se traži tijelo Danke Ilić - 1 Deponij na kojem se traži tijelo Danke Ilić - 1 Foto: Screenshot Deponij na kojem se traži tijelo Danke Ilić - 2 Deponij na kojem se traži tijelo Danke Ilić - 2 Foto: Screenshot Deponij na kojem se traži tijelo Danke Ilić - 3 Deponij na kojem se traži tijelo Danke Ilić - 3 Foto: Screenshot Deponij na kojem se traži tijelo Danke Ilić - 4 Deponij na kojem se traži tijelo Danke Ilić - 4 Foto: Screenshot +0 Deponij na kojem se traži tijelo Danke Ilić - 5 Galerija 1/5 >>
Policija na deponiju traga za tijelom djevojčice Danke Ilić.

Policija pretražuje deponij na koji je odvezeno tijelo ubijene dvogodišnjakinje Danke Ilić. Ondje se nalazi velik broj pripadnika policije i inspektora, kao i više bagera kojima se kopa.

Policija je blokirala ulaze na deponij na koji su radnici komunalnog poduzeća Vodovod bacili Dankino tijelo nakon što su je udarili automobilom. Radnici su priznali zločin.

Pročitajte i ovo Potraga za nestalom Dankom Ilić u Boru - 3 Procurili detalji Ovako su otkriveni ubojice malene Danke: Tijekom potrage policija ih je ispitala pa pustila

Podsjetimo, potraga za dvogodišnjom Dankom završila se tragično, objavio je danas predsjednik Srbije Aleksandar Vučić. Kriminalistička policija Bor otkrila je da se zločin dogodio 26. ožujka oko 13:52, odnosno sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, djevojčica nestala.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene