Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pištolj mu ispao iz džepa

VIDEO: 6-godišnjak donio pištolj u školu, troje ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U jednoj osnovnoj školi u Houstonu jučer se umalo dogodila tragedija. 6-godišnji dječak koji je u školu donio napunjeni pištolj jedan je od troje djece koja su ranjena nakon što mu je pištolj ispao iz džepa i opalio.

Oko 10:30 djeca su otišla u školsku kantinu na objed. Kada je 6-godišnjak sjeo za stol, pištolj mu je ispao iz džepa i opalio. 'Dijelovi metka ozlijedili su troje djece', izvijestili su iz policije.

Pročitajte i ovo Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao! Pucnjava u Maksimiru Pucnjava u Zagrebu Žena ubijena u Zagrebu: ''Upomoć, upomoć, tata je upucao mamu!''

Dječaku koji je donio pištolj u školu ozlijeđeno je stopalo, drugi 6-godišnjak je zadobio ozljede noge, a 5-godišnja djevojčica je ranjena u koljeno. Svo troje djece je na nosilima prevezeno u bolnicu.

Kada se proširila vijest o pucnjavi mnogobrojni roditelji su u suzama doslovce trčali u školu i čvrsto grlili svoju djecu kada su vidjeli da su neozlijeđeni. 

Glasnogovornik policije je kazao kako istraga još nije završena i da je rano govoriti hoće li protiv nekoga biti podignuta optužnica, no pretpostavlja se da će odgovarati roditelji dječaka koji je donio pištolj u školu. Dječak će najvjerojatnije biti poslan u disciplinski kamp za školsku djecu koja u školu nose oružje ili rade druge probleme.  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene