Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Među vrećama ugljena

Vezao dijete užetom u stražnjem dijelu kamioneta, policajce pitao: 'U čemu je problem?'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od prizora na ovoj fotografiji svakog će odgovornog roditelja proći trnci - jedan je muškarac maleno dijete vezao užetom u stražnjem dijelu pick up kamioneta.

Šokirani prolaznici u prometnom primorskom gradiću Ashington, u engleskoj pokrajini Northumberland, vidjeli su kada se muškarac dovezao i parkirao stari Fordov pick up na pločniku.

Pročitajte i ovo Ilustracija Incident u vrtiću Dijete od godinu i pol samo izišlo iz vrtića: "Dogodio se vrlo ozbiljan propust" Prekoračenje brzine Dnevnik Nove TV pita Kako spriječiti prekoračenja brzine na cestama? Pogledajte rezultate glasanja

>> Strašno: Vozio djecu u prtljažniku pa ih skoro pokupio kamion

Dječaka je ostavio vezanog u pick upu, a vozač je otišao po uglen na plažu. Ljudi koji su svjedočili tom događaju su pozvali policiju. Muškarac se vratio do pick upa tek nakon što ga je policija pronašla u obližnjoj trgovini. Upitao ih je: 'U čemu je problem, pa zavezan je'.

Šokantnu fotografiju opasnog transporta malenog dječaka mobitelom je snimila jedna prolaznica. 'Isprva sam mislila da se radi o lutki. No, tada sam vidjela da se dječak miče i pokazao je prstićem pticu na nebu. To je potpuno idiotski načina za prijevoz djeteta. Njegova sjedalica ljuljala po cijelom prtljažnom dijelu dok se automobil parkirao, a oko njega su bile razbacane vreće i torbe. Da je vozač morao malo jače zakočiti vreće ugljena su mogle popucati i ozlijediti dječaka. Svi koji su to vidjeli nisu mogli vjerovati svojim očima', ispričala je šokirana prolaznica.

Dok je dječak bio zavezan užetom za dječju sjedalicu, a muškarac po plaži sakupljao ugljen, zabrinuti prolaznici su pokušali popričati s muškarcem koji je sjedio na suvozačevom mjestu, no on je odbio spustiti prozor i razgovarati s bilo kime. Iz kamioneta je izašao tek kada je došla policija.

'Incident se dogodio prije 8 dana. Policajci su popričali s vozačem na licu mjesta, no istraga se nastavlja', kazao je glasnogovornik policije u Northumbriji.  

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene