Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Umirovljenik iz BiH, zatečen ljepotom jedne prolaznice, zatražio je pomoć medija.


'Prišla mi je lijepa i zgodna gospođa, koja je imala nekih 60 godina. Ime joj ne znam, ali znam da je iz Foče. Njezina ljepota me toliko zaslijepila da sam ponovo osjetio ljubav prema ženi, nakon dugo godina. Pomozite mi da je pronađem', riječi su kojima se umirovljenik Adem Omerović (83) obratio redakciji Dnevnog Avaza.

Vezani članci Valentin Inzko Stupio na snagu zakon zbog kojeg Dodik prijeti odcjepljenjem: Za negiranje genocida do pet godina zatvora Bugojno Plenkovićeva izaslanica: Bugojno je po stradanju za Hrvate u BiH Vukovar

Tijekom susreta sa zanosnom gospođom, kojoj ne zna ni ime, Omerović je podijelio nekoliko tema i ugodnih trenutaka u razgovoru. "Iznenadio sam se kako dijelimo isto mišljenje o svim događajima u BiH", priča on.

Čudo: Slijepac poljubio sliku supruge i progledao

Prelijepu damu upoznao je na autobusnoj stanici i kaže kako ona predstavlja sve ono najbolje što on traži u ženi. "Nadam se da je sama kao i ja. Volio bih da mi se javi, da se družimo. Ona je nešto najljepše što sam u životu vidio. Iako iza sebe imam dva propala braka, znam da bih s njom uspio", zaključio je Omerović.

Po izlasku iz autobusa, gospođa mu je mahnula i poželjela sreću, a on joj je, kaže, u očima vidio ljubav.

Njegovo pismo možete pročitati OVDJE.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook