Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Vidio sam joj ljubav u očima'

Umirovljenik (83) se zaljubio 'do ušiju': 'Pomozite mi da je pronađem'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Umirovljenik iz BiH, zatečen ljepotom jedne prolaznice, zatražio je pomoć medija.

'Prišla mi je lijepa i zgodna gospođa, koja je imala nekih 60 godina. Ime joj ne znam, ali znam da je iz Foče. Njezina ljepota me toliko zaslijepila da sam ponovo osjetio ljubav prema ženi, nakon dugo godina. Pomozite mi da je pronađem', riječi su kojima se umirovljenik Adem Omerović (83) obratio redakciji Dnevnog Avaza.

Pročitajte i ovo Ivan Tolj "Mi smo izigrani" General Ivan Tolj: "Ako se nastavi narušavanje položaja Hrvata, morat ćemo vratiti Herceg-Bosnu" Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće

Tijekom susreta sa zanosnom gospođom, kojoj ne zna ni ime, Omerović je podijelio nekoliko tema i ugodnih trenutaka u razgovoru. "Iznenadio sam se kako dijelimo isto mišljenje o svim događajima u BiH", priča on.

Čudo: Slijepac poljubio sliku supruge i progledao

Prelijepu damu upoznao je na autobusnoj stanici i kaže kako ona predstavlja sve ono najbolje što on traži u ženi. "Nadam se da je sama kao i ja. Volio bih da mi se javi, da se družimo. Ona je nešto najljepše što sam u životu vidio. Iako iza sebe imam dva propala braka, znam da bih s njom uspio", zaključio je Omerović.

Po izlasku iz autobusa, gospođa mu je mahnula i poželjela sreću, a on joj je, kaže, u očima vidio ljubav.

Njegovo pismo možete pročitati OVDJE.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene