Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čudo u Britaniji

Čudo: Slijepac poljubio sliku supruge i progledao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slijepom umirovljeniku, kojem su liječnici rekli da nikad više neće progledati, vid se čudesno povratio jedne noći nakon što je spremajući se za spavanje poljubio sliku svoje supruge.

Georgeu Hudspethu prije dese godina dijagnosticirana je Makularna degeneracija (degeneraciju žute pjege), a vid je postepeno gubio dugih devet godina, da bi prošle godine ostao i doslovce slijep. Liječnici su mu tada rekli kako će ostati slijep do kraja života.

Pročitajte i ovo Policija moli za pomoć - 3 Supruga je očajna Jeste li ga vidjeli? Maskiranom umirovljeniku nema traga, policija upozorila kako mu pružiti pomoć Umirovljenik Zaslužuju bolje Predstavljena prva umirovljenička košarica: "Tu nema odjeće, obuće, nema poklona..."

No, prošlog tjedna, držeći fotografiju svoje pokojne supruge u krevetu i ljubeći je, vid mu se odjednom neobjašnjivo vratio, a on je od ushićenja probdio sve do jutra gledajući televiziju, ne želeći spavati u slučaju da je povratak vida tek kratkotrajna pojava, piše Daily Mail.

Čudo

Stručnjaci su ostali bez teksta, a 76-godišnji djed po prvi puta je vidio i svoju unučicu, koja je rođena u vrijeme dok je on bio potpuno slijep. 'Ne mogu to objasniti, ne mogu pronaći prave riječi za to. Vidim kao i svaki normalan čovjek, sretan sam. To je čudesno', rekao je George.

Objasnio je što je prethodilo povratku njegovog vida. Svake noći prije spavanja, uzeo bi fotografiju supruge, koja je preminula 2009. godine te bi prepričao svoj dan, kao da razgovara s njom i poljubio sliku. Cijelo to vrijeme televizor mu je bio upaljen, a on je slušao što je na programu.

'Tad sam pogledao prema televizoru i vidio sliku u punoj boji. Bio sam prestravljen. pomislio sam da ludim', rekao je. Istaknuo je kako nije vjernik, ali da vjeruje u duhovni svijet. Povratak vida smatra čistim čudom, a bolje objašnjenje nisu mogli ponuditi niti liječnici.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene