Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZBOG NEUSPJEHA U UKRAJINI

Konačno otkriveno gdje je ruski ministar obrane? Ukrajinski dužnosnik tvrdi: "To se dogodilo nakon teške Putinove optužbe"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Savjetnik ukrajinskog ministra vanjskih poslova Anton Geraščenko tvrdi da je Sergej Šojgu, ruski ministar obrane, imao srčani udar i da se zato u posljednje vrijeme ne pojavljuje u javnosti.

Posljednjih se dana sve glasnije postavlja pitanje o tome gdje je nestao ruski ministar obrane Sergej Šojgu.

Pročitajte i ovo Maria Zaharova poslala je poruku SAD-u Nisu zadovoljni Nakon američke pomoći Ukrajini oglasila se i Rusija: "Ovaj rat za njih će završiti ponižavajuće, kao u Vijetnamu" Pad ruskog bombardera Koji je razlog? VIDEO Dramatičan video: Srušio se ruski bombarder, zapalio se u letu nakon izvršene misije

Sada se oglasio savjetnik ukrajinskog ministra vanjskih poslova Anton Geraščenko koji je ustvrdio da je Šojgu imao - srčani udar.

''Imao je ima srčani udar. Zato se od sredine ožujka ne pojavljuje u javnosti. Šojguov srčani udar dogodio se nakon teške Putinove optužbe za potpuni neuspjeh invazije na Ukrajinu. Sada je na rehabilitaciji u Glavnoj vojnoj kliničkoj bolnici N. N. Burdenka'', objavio je na Facebooku ukrajinski dužnosnik.

Rat u Ukrajini iz minute u minutu pratite OVDJE.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene