Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krvave borbe

Ukrajina: u sukobima ubijeno 7 vojnika i jedan civil

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Ovo je najkrvaviji dan za ukrajinske snage od 14. listopada kada je Kijev izvijestio o osam ubijenih vojnika, unatoč prekidu vatre uspostavljenom 5. rujna', rekao je glasnogovornik Andrij Lisenko.

Sedam ukrajinskih vojnika i jedan civil smrtno su stradali na istoku Ukrajine u najkrvavijem oružanom sukobu od polovine listopada, izvijestile su u četvrtak ukrajinske vlasti.

Pročitajte i ovo Legija Sloboda Rusiji Cezar ima poruku za cara Zapovjednik ruskih legionara koji napadaju Rusiju: "Idemo u rat, umarširat ćemo u Moskvu!" Sibirska bojna - 4 razočarani domovinom Uspostavljena nova jedinica Ukrajinske vojske u kojoj se protiv Rusije bore - Rusi

'U posljednja 24 sata izgubili smo sedam vojnika, a jedanaest ih je ozlijeđeno. Ovo je najkrvaviji dan za ukrajinske snage od 14. listopada kada je Kijev izvijestio o osam ubijenih vojnika, unatoč prekidu vatre uspostavljenom 5. rujna', rekao je glasnogovornik Andrij Lisenko.

U bombardiranju sela Novotočkivske u regiji Luhansk ubijen je jedan civil, rekao je guverner te regije Genadij Moskal.

Zasad bez dogovora o plinu između Kijeva i Moskve

U susjednoj regiji Donecku u granatiranju su ozlijeđena dvojica muškaraca. Prema podacima UN-a u sukobima na istoku zemlje od travnja je dosad smrtno stradalo više od 3.700 ljudi, većinom civila. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene