Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osam ozlijeđenih

U napadu na rehabilitacijski centar u Meksiku ubijeno 11 ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje osam soba je ozlijeđeno, a njih 11 ubijeno je u napadu naoružanih muškaraca na rehabilitacijski centar za odvikavanje od ovisnosti na sjeveru Meksika.

Napadači su iz centra u gradu Torreon pobjegli u dva kamiona, javlja BBC. Jučerašnji napad dogodio se gotovo godinu dana nakon što je 13 osoba ubijeno u drugom rehabilitacijskom centru u Torreonu.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Napad morske nemani na turista u Meksiku Predator iz vode Horor usred zabave: Igrali se s djetetom na plaži pa slučajno snimili krvavi napad nepoznate nemani u moru

>> U Meksiku kraj autoceste pronađeno 49 raskomadanih tijela

'Do centra su stigli u vozilima, ušli u zgradu i otvorili vatru', kazao je policijski čelnik. Posljednjih nekoliko godina Meksiko je preplavio val nasilja jer se mnoge bande bore za teritorij kako bi si osigurale puteve za krijumčarenje droge. Rehabilitacijski centri česta su meta napada. (Agencija VLM)
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene