Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Trčao po pisti na Heathrowu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan muškarac istrčao je u četvrtak na pistu londonske zračne luke Heathrow, samo dan prije nego što bi britanska kraljica Elizabeta trebala otvoriti njezin novi, peti terminal, što je drugi veliki sigurnosni propust na toj zračnoj luci u manje od mjesec dana.

Policija je prijestupnika uhitila i kontroliranom eksplozijom uništila njegovu torbu, no nije pronašla bombu. 

Pročitajte i ovo Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..." Prizor nakon napada Stravična eksplozija Samoubilački napad na vjersku procesiju, poginulo više od 50 ljudi: "Znamo tko je bio meta"

Glasnogovornica zračne luke kazala je kako policija vjeruje da incident nije povezan s terorizom, iako im čovjekovi motivi još nisu poznati. 

Heathrow, najprometnija međunarodna zračna luka na svijetu, postao je meta prosvjeda aktivista za zaštitu okoliša koji se protive otvaranju novog terminala i planovima za daljnje povećanje prometa izgradnjom treće piste i šestog terminala. 

Prošli mjesec prosvjednici su se, primjerice, probili kroz sigurnosne mjere i postavili transparent na parkirani zrakoplov.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene