Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO Milanović najavio izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

Još nema odgovora

Policija naišla na prepreke u potrazi: Tehnički problemi koče istragu o nestanku Mateja Periša

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potraga za Matejem Perišem još uvijek nije dala odgovor na pitanje što se nestalom Splićaninu dogodilo. Prema najnovijim informacijama, istragu koče podaci do kojih policija nije uspjela doći zbog tehničkih nedostataka.

Srpska policija zbog tehničkih problema nije uspjela doći do podataka vezanih za komunikaciju Mateja Periša, izvijestila je Nova.rs. Pretpostavlja se da bi ovaj problem razriješio pronalazak Matejeva telefona.

Telefon Mateja Periša posljednji put je lociran u blizini Velikog ratnog otoka. Lociran je dva i pol sata nakon što je nestali Splićanin posljednji put viđen, odnosno nakon što je snimljen kako se spušta niz stepenice koje vode prema Savi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nitko nije stradao FOTO/VIDEO Plamen progutao dva kontejnera na Baniji, Bakšić Mitić ogorčena: "Mirko je ostao bez svega! To su kontejneri za mjesec-dva, a ne 13 mjeseci"

Upravo je njegov mobitel unio novu pomutnju u istragu jer se postavlja pitanje kako je moguće da je davao signal dva i pol sata nakon što je Matej posljednji put viđen. Dodatno je sve zakomplicirala činjenica da je proizvođač mobitela istaknuo da je to nemoguće. O tome je ranije govorio i otac nestalog Splićanina, Nenad Periš.

"Kako je moguće da se signal pojavljuje pokraj Ratnog otoka oko 4:15, a to je oko dva sata i 20 minuta nakon zadnje Matejeve snimke u 1:55? Kako je moguće da mobitel reagira ako se nalazi u rijeci? Ako je Matej potonuo u rijeku, a mobitel mu je bio u džepu, onda je nakon 2 sata i 20 minuta on neupotrebljiv, mokar, na dnu rijeke i ne bi mogao davati signal", rekao je.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ZASAD BEZ KOMENTARA Johnson&Johnson potiho obustavio proizvodnju cjepiva protiv korone: Okrenuli se potencijalno isplativijem proizvodu

Podsjetimo, za nestalim Splićaninom traga se više od mjesec dana. Mladić je s društvom došao u Beograd i nestao u noći s 30. na 31. prosinac. U potragu su uključene i snage hrvatske policije, koja intenzivno surađuje sa srpskom, a fokus istrage je na pretraživanju Save.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene