Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SASTANAK U BEOGRADU

Hrvatska policija danas ponovo stiže u Srbiju zbog nestalog Mateja: "Nemam još dogovoren sastanak s njima"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od mjesec dana traje potraga za Splićaninom Matejem Perišem (27) koji je nestao u noći s 30. na 31. prosinac 2021. u Beogradu.

Ovih dana trebale bi se sastati hrvatska i srbijanska policija kako bi razmijenile informacije o potrazi za nestalim 27-godišnjakom. Matejev otac, Nenad Periš, za DNEVNIK.hr je potvrdio kako su ga djelatnici MUP Hrvatske obavijestili da danas stižu u Srbiju zbog nastavka suradnje na ovom slučaju s MUP Srbije.

"Nemam još dogovoren sastanak s njima. Kada će biti? Za sada ne znam, danas mislim da ne. Vjerojatno kada policije obje zemlje budu smatrale da trebaju to obaviti, a nakon obavljanja njihovih poslova", rekao nam je Periš.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prošlo skoro mjesec dana Nenad Periš ima novu teoriju kamo je išao Matej: "On sigurno nije skočio u vodu"

Osim potrage u Beogradu, istraga se provodi i u Hrvatskoj gdje policija radi provjere. Rekao je to u petak ravnatelj hrvatske policije Nikola Milina i najavio je da će policajci opet ići u Srbiju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mjesec dana potrage Otac nestalog Mateja Periša: "Najteže je ujutro kad se budim. Ali mi još tražimo živog čovjeka"

"Razmjenjujemo informacije. Kolege će sigurno otići još jednom u Srbiju", rekao je Milina na konferenciji za novinare u petak.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prošlo skoro mjesec dana Nenad Periš ima novu teoriju kamo je išao Matej: "On sigurno nije skočio u vodu"

Dodao je da policija sigurno ne može čitati sve komentare, ali da prikupljaju obavijesti od svih sigurnosnih službi i građana. "Policajci su slobodni postupati po zakonu, a ne čekati neke zapovijedi. Zamislite da svaki policajac čeka zapovijed", rekao je Milina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene