Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Maria Angela Di Trapani

Iznimna su rijetkost, ali ih ima: Talijanska policija uhitila mafijašku kumu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanska policija uhitila je 25 mafijaša, među njima i ženu koja je vođenje kriminalne obitelji naslijedila od supruga, ubojice osuđenog na doživotni zatvor, objavila je Ansa.

Maria Angela Di Trapani vodila je mafiju u Resuttani, jednoj od osam četvrti u sicilijanskom glavnom gradu Palermu, objavili su karabinjeri.

Pročitajte i ovo Ilustracija prijetio oružjem Policija pronašla eksplozivnu napravu i uhitila muškarca: Spriječen teroristički napad ekstremnih desničara? Ilustracija Pala mreža krivotvoritelja Proizveli milijune eura: Novac tiskali svakog dana od 9 do 17 sati, a za određene novčanice imali posebna imena

Di Trapani i ostali uhićeni su pod optužbama za pripadnost mafiji, iznudu i posjedovanje ukradne robe. Mjesne trgovce prisiljavali su da im plaćaju zaštitu, objašnjava Ansa.

Mafijaška kuma Maria već je provela sedam godina u zatvoru zbog toga što je posredovala između supruga Salvina Madonije i članova njegove mafijaške obitelji.

Žene na čelu mafijaških obitelji iznimna su rijetkost, ali ih ima. Početkom godine talijanski je sud osudio Patriziju Messinu Denaro, čiji je brat jedan od vodećih mafijaških bjegunaca, na 14 i pol godina zatvora. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene