Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prekinuto ročište

Roditelji stradalih napali masovnog ubojicu Uroša Blažića: Majka ubijenog uzela šaržer policajcu

Uroša Blažića dovode na sud
Uroša Blažića dovode na sud Foto: Nova.rs
U četvrtak se na Višem sudu u Smederevu trebalo održati pripremno ročište uoči početka suđenja Urošu Blažiću, koji je 4. svibnja u selima Malo Orašje kod Smedereva i Dubona kod Mladenovca ubio devet i ranio 12 osoba.

Na Višem sudu u Smederevu izbio je kaos nakon što je zatvorska straža u sudnicu uvela Uroša Blažića, masovnog ubojicu koji je 4. svibnja ubio devet osoba, a ranio više njih u selima Malo Orašje i Dubona.

Osim Uroša u sudnicu je doveden i njegov otac, koji je također optužen. U trenutku kada su ih obojicu dovodili roditelji ubijene djece krenuli su na Blažića.

Pročitajte i ovo Ilustracija Što napraviti ako je ugledate U Jadranu ulovljen još jedan primjerak otrovne vatrenjače: "Sve bodlje na tijelu su otrovne, javlja se izuzetno jaka bol"

Situacija je toliko izmakla kontroli da je osiguranje u jednom trenutku moralo uhvatiti Dalibora Todorovića, koji je krenuo ka Blažiću i u suzama vikao: "Ubio mi je sina! Ubio mi je sina", piše Nova.rs.

Policija je odmah izvela Blažića i njegova oca iz sudnice te je došla hitna pomoć. U trenutku kada je Blažić ulazio u sudnicu u hodniku se čuo zvuk kao da je nešto puklo. Ubrzo se saznalo da je pukla klupa.

Pročitajte i ovo Ninoslav Rudman "Dragi Nino..." Emotivan oproštaj kolega od mladog liječnika, ovo pokazuje kakav je bio čovjek: "Dugo smo pretraživali kontejnere i radovali se svakoj fotografiji"

Pročitajte i ovo Ilustracija Razotkrio ih Pentagon Rusi tajno lansirali novo oružje i šute o tome kao zaliveni

Iz suda su vidno potreseni izišli roditelji ubijenih Kristine i Milana Pantića, brata i sestre, a njihov je otac kratko rekao: "Možete me ubiti,  ali ja sa ubojicom neću sjediti."

Majka ubijene Kristine i mladog policajca Milana Panića rekla je da je nakon što je u sudnici došlo do kaosa uzela šaržer jednom od policajaca u trenutku dok su pokušavali smiriti situaciju.

"Šaržer sam uzela od policajca, a mog sina su mučili i pisali izvještaje kad god je nešto ponio sa sobom“, rekla je Zorica Panić želeći ukazati na propuste.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene