Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ubio devetoro ljudi

Otkriveni detalji krvavog pohoda Uroša B. i zašto je napravio masakr: "Pucao je u ranjene na zemlji dok su ga molili da prestane..."

Uhićen Uroš B.
Uhićen Uroš B. Foto: MUP Srbije
Optužnica koju je podignulo Više javno tužiteljstvo u Smederevu otkriva jezive detalje zločina koje je počinio Uroš B.

Uroš B. u svoje je žrtve ispalio najmanje 85 hitaca, stoji u optužnici protiv ubojice iz Mladenovca koji je početkom svibnja ove godine u krvavom pohodu u dva mjesta u Srbiji ubio devet ljudi, a ranio njih 12. U neke od žrtava ispalio je više od deset hitaca po cijelom tijelu.

Pročitajte i ovo Gospođa napala Ivana Pernara pogledajte galeriju FOTO Muškarci klečali i molili na Trgu, na Pernara nasrnula starija gospođa: On je sve snimao, uskočila i policija

"Ne zna se točan broj hitaca jer je Uroš pucao na otvorenom i postoji mogućnost da neke čahure nisu pronađene. Uroš je pucao u žrtve dok su ranjene ležale na zemlji i molile ga da prestane pucati. Ali tu nije stao. On im je prišao i pucao u njih dok su bili na zemlji. Kad bi vidio da su još živi, ​​prišao bi im i s manje udaljenosti u njih ispalio više metaka", rekao je izvor Blica

Optužnica protiv Uroša otkrila je i što mu se motalo po glavi prije, za vrijeme i nakon krvavog pira. Kako je utvrđeno, Uroš je narcisoidan i prepotentan mladić, frustriran i pun kompleksa.

"Uroš B. u svojoj je obrani nakon počinjenog zločina rekao da su mještani Malog Orašja i Dubone ljubomorni na njega jer se druži s poznatima iz reality showa i jer je podigao ljestvicu više u odnosu na njihove živote", rekao je izvor.

Pročitajte i ovo Ilustracija inflatorni pritisak Poskupljuje dopunsko zdravstveno osiguranje i do 30 posto: Oglasio se i HZZO

Urošu B. prijeti 20 godina zatvora. Naime, u vrijeme izvršenja kaznenog djela još nije imao 21 godinu, zbog čega mu se, prema odredbama Kaznenog zakona Srbije, ne može izreći kazna doživotnog zatvora, već maksimalna kazna od 20 godina.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene