Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tajne posla

Radnica na jahti otkrila bizarne zahtjeve gostiju: ''Nikad ne smijemo reći ne, osim u dva slučaja''

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U posljednjih nekoliko godina, koliko Giselle Auzeta radi na jahti, nakupilo se bizarnih zahtjeva koje je odlučila javno podijeliti. Prohtjeve gostiju ne smiju odbiti, osim u dva slučaja.

Radnica na superjahti otkrila je bizarne zahtjeve gostiju s kojima se za vrijeme svoje karijere susrela. Giselle Azueta (39) prije nekoliko godina počela je raditi na jahti jer je to dobro plaćen posao.

Giselle voli more i putovanja, a bez obzira na stres, rad na jahti ubrzo joj je postao posao iz snova. Ipak, tijekom nekoliko godina suočila se i s neobičnim gostima.

"Jednom je milijunaš rekao da će platiti 10.000 dolara članu posade koji obavi nuždu iznad staklenog stola dok on bude ležao ispod", ispričala je. 

Pročitajte i ovo Podmornica OceanGate - 7 Zaron do Titanica Utrka s vremenom, kisika je sve manje: Čak i da izrone, posada podmornice ne može izaći sama

Drugi je gost zahtijevao da jedna od hostesa stoji u kutu blagovaonice i gleda u njega dok jede večeru.

Giselle je rekla da radnici na jahti nikada ne smiju reći ne svojim gostima, dokle god nije riječ o seksualnim zahtjevima ili im ne utječe na zdravlje ili život posade. 

"Svaki zahtjev, ma koliko se bizarnim, ludim ili čudnim činio, moramo ispuniti", rekla je za Metro.

Pročitajte i ovo Zajednička sjednica Vlade RH i Vijeća ministara BiH Sjednica Vlade RH i Vijeća ministara BiH Plenković: ''Ovo je zajedničko ulaganje u jačanje dobrosusjedskih odnosa i suradnje''

Giselle se sad bavi organizacijom i planiranjem događaja, administracijom i računima. Bez obzira na bizarne zahtjeve, rekla je da je prednosti znatno više

"Sva nevjerojatna mjesta, pogledi, zalasci sunca, prijatelji i ljudi koje susrećete iz različitih dijelova svijeta, čine posao vrijednim. Posada postane vaša obitelj", zaključila je Giselle.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene