Obavijesti Video Pretražite Navigacija
filmska scena

Panika u zraku - Putnici bili prisiljeni prizemljiti avion: "Nemam pojma kako se ovim upravlja!"

Cessna 208
Cessna 208 Foto: Getty Images
Putnici bez ikakvog iskustva s letenjem uspješno su prizemljili privatni zrakoplov na Floridi nakon što je pilot zbog zdravstvenih problema onesposobljen.

Putnici privatnog zrakoplova uspješno su ga prizemljili na Floridi nakon što je pilot onesposobljen zbog mogućih zdravstvenih problema. "Imam ozbiljan problem", jedan od njih je rekao kontroli leta. "Pilot se ponaša nekoherentno, a ja nemam pojma kako upravljati avionom."

Kontrola leta je, nakon što je zaprimila poruku, počela davati putniku upute o tome kako sletjeti. Avion je na kraju uspješno sletio na međunarodni aerodrom Palm Beach na Floridi, a na audiosnimci koju je objavio CNN čuje se uspaničeni razgovor između putnika i kontrole leta.

Pročitajte i ovo Putnički avion INCIDENT NA LETU FOTO Drama u avionu: Putnici primili fotografije zrakoplovne nesreće na svoje telefone, let obustavljen

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Letjelica za nuklearni rat Putin će 9. svibnja zaprijetiti Zapadu? Veliku paradu nadlijetat će avion "Sudnjeg dana"

"Pokušajte izravnati krila i polako se počnite spuštati sa mnom. Pritisnite upravljač prema naprijed i polagano se spuštajte. Pokušajte pratiti obalu u smjeru sjevera ili juga - pokušavamo vas locirati", isječak je razgovora između kontrolora leta i putnika.

Dvoje je putnika bilo u jednomotornoj Cessni 208 kada je pilot doživio "moguće zdravstvene probleme", rekla je Savezna zračna uprava (FAA). Još uvijek se ne zna što se točno dogodilo pilotu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene