Obavijesti Video Pretražite Navigacija
INCIDENT NA LETU

FOTO Drama u avionu: Putnici primili fotografije zrakoplovne nesreće na svoje telefone, let obustavljen

Putnički avion
Putnički avion Foto: Guliver image
Izraelska zrakoplovna uprava priopćila je kako je zrakoplov krenuo s polijetanjem u zračnoj luci Ben Gurion kada se incident dogodio.

Kapetan leta turskog AnadoluJeta prekinuo je polijetanje u glavnoj izraelskoj zračnoj luci nakon što su putnici na svoje telefone dobili fotografije avionske nesreće

Izraelska zrakoplovna uprava priopćila je kako je zrakoplov krenuo s polijetanjem u zračnoj luci Ben Gurion kada se incident dogodio. Nakon obustave polijetanja, putnici i posada su izvedeni, a prtljaga detaljno pregledana.

 

 

Putnicima je rečeno da se mogu ukrcati u ponovno pregledani zrakoplov ili ostati u Izraelu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Posthumno odlikovan Poginuo 'Duh Kijeva': Legendarni ukrajinski pilot bio je noćna mora ruskih vojnika

Kako piše BBC, stranica Hebrew Ynet izvijestila je da su fotografije putnicima stigle putem AirDropa, usluge koja korisnicima omogućuje slanje datoteka s jednog uređaja na drugi, i to na maloj udaljenosti.

Sporne fotografije prikazivale su zrakoplov Turkish Airlinesa koji se srušio u Nizozemskoj 2009. te fotografije još jedne zrakoplovne nesreće u SAD-u 2013. godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene