Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija New Jerseyja kaže da je netko provalio u jedan gradski restoran, pripremio si pile i rižu te pobjegao, ostavivši za sobom hrpu prljavog suđa.


Policija je objavila da je gladni provalnik ušao u Matsu Sushi Grill kroz otvor za ventilaciju sa stražnje strane restorana u Hillsdaleu, gradiću od 10.000 stanovnika koji se nalazi tik uz New York. Provalnik je pile izvadio iz hladnjaka te si ga u tavi pripremio s rižom.

Vezani članci Restoran Torcida Zoran Mamić objedovao kod njih, a nakon toga ime restorana promijenili iz "Torcida" u "Vicko". Vlasnik tvrdi: "Nije bilo pritiska navijača" Ante Gotovina na fešti u Pakoštanima Gotovina i branitelji zabavljali se u pakoštanskom restoranu: "Tu se pojelo i bilo malo zajedno i svatko svojim putem..."

Detektiv Robert Francaviglia kaže da provalnika nije zanimalo 200 dolara u kasi te da je ukrao samo pile i rižu. Dodaje da bi počinitelj mogao biti beskućnik u potrazi za hranom.

Policija kaže da su sličnu provalu imali prošle godine, kada si je netko pripremio obrok u obližnjem restoranu brze prehrane i – pobjegao.