Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostavio prljavo suđe

Provalio u restoran pa si pripremio pile

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija New Jerseyja kaže da je netko provalio u jedan gradski restoran, pripremio si pile i rižu te pobjegao, ostavivši za sobom hrpu prljavog suđa.

Policija je objavila da je gladni provalnik ušao u Matsu Sushi Grill kroz otvor za ventilaciju sa stražnje strane restorana u Hillsdaleu, gradiću od 10.000 stanovnika koji se nalazi tik uz New York. Provalnik je pile izvadio iz hladnjaka te si ga u tavi pripremio s rižom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Jako opasno Žena umrla, a 12 ljudi u bolnici nakon što su jeli sardine u omiljenom turističkom restoranu Britanski par na ljetovanju na Kreti uzbuna na otoku Muž i žena bježali iz restorana bez plaćanja računa? Njihovo objašnjenje je sve: "Nije bilo dovoljno pečeno"

Detektiv Robert Francaviglia kaže da provalnika nije zanimalo 200 dolara u kasi te da je ukrao samo pile i rižu. Dodaje da bi počinitelj mogao biti beskućnik u potrazi za hranom.

Policija kaže da su sličnu provalu imali prošle godine, kada si je netko pripremio obrok u obližnjem restoranu brze prehrane i – pobjegao.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene