Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dramatično spašavanje

Pronađen heroj koji spasio dijete!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je snimka dramatičnog spašavanja djeteta koje visi s trećeg kata obišla svijet, mediji su u Kini konačno pronašli i hrabrog spasioca!

Hrabri mladić nije mislio na opasnost. Penjao se fasadom i uspio uhvatiti dijete za noge.'U to vrijeme, djevojčica je visjela tamo nekoliko minuta, a dijete od dvije, tri godine ne može biti tako jako. Glava joj je zapela između metalnih rešetaka. Pomislio sam kako mogu ispružiti ruku tako da stane na nju. Tako bi imala više snage i ne bi bila u opasnosti', opisuje dramatične trenutke Zhou Chong, 23-godišnji muškarac koji spasio malenu djevojčicu.

>> Popeo se po fasadi i spasio dijete koje je visjelo s 3. kata

Mladi Kinez deset minuta stajao je na samom rubu zgrade, sve dok nisu došli spasioci.'Kada sam krenuo po djevojčicu, nisam previše razmišljao. Ali nakon što sam sišao na zemlju, noge su mi se počele tresti. Poslije toga su me boljele još dva dana', kaže Chong.

23-godišnji heroj izdržljivost zahvaljuje i fizičkoj spremi. Prije je radio kao građevinski radnik.'Ništa nisam želio postići. Bilo mi je jednostavno to napraviti', kaže Chong.

Mediji su danima tražili nepoznatog heroja. Ali su cijeli slučaj i dobro iskoristili kako bi upozorili roditelje da svojoj djeci posvete više pažnje.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene